Ранній сорт Ромбік

476
236,00
грн.
Ромбік - один з ранніх сортів на винограднику на сьогоднішній день. Саме ультраранні терміни дозрівання є основною перевагою цієї гібридної форми. Погодьтеся, хто з нас не хоче поласувати освіжаючою ягідкою в середині літа, коли виноград можна зустріти або тепличний, або імпортований та й то за нечувані гроші.

Ягода дуже гарної ромбічної форми, темно-фіолетового, практично чорного кольору і пруїновим нальотом середньої густоти. Вага ягід коливається в середньому 8-10 грам, що є дуже добрим результатом, як для ультрараннього винограду. Смак гармонійний, цікавий з характерним фруктовим смаком і слабким мускатним ароматом. М'якуш досить щільний з підхрустом, шкірка легко з'їдається, всередині 1-2 невеликі кісточки.

Довго висіти на кущі не може, тому що ягоди починають зменшуватися. Транспортабельність хороша, ягода не обсипається і не застосовується.

Стійкість до основних захворювань та морозу ще вивчається. Можна припустити, що морозостійкість до -23ºС і стійкість до захворювань лише на рівні комплексно-стійких сортів.

  • Термін дозрівання 85-95 днів.
  • Сила зростання велика
  • мін. температура -20-22 °C
  • Вага плодів, гр 500-700
  • Стійкість до хвороб висока

Сезонность урожая: Ранняя

Вкусовые качества: Сладкая

Селекция: Россия

З цим товаром купують також
Made on
Tilda