Ранній сорт Байконур

412
173,00
грн.
Байконур – новий столовий перспективний виноград завдяки раннім термінам дозрівання, високу врожайність. Купити кореневласні саджанці означає отримати сигнальний урожай вже на другий рік. Селекція також приваблива великими гронами з відмінними ринковими якостями, високою стійкістю до основних захворювань в умовах України.

Збирання врожаю через 95 - 105 днів. Кущ при посадці в корені-власних саджанців сильно-рослий, визрівання лози хороше. Кетяги великі, середньою масою 800 - 1200 гр, середньої щільності, конічної форми.

Ягода красива, однорідна, велика, має відмінний товарний вигляд. За рахунок подовженої форми ягоди досягають в довжину до 4-5 см і масою 12-15 грам. Колір ягід темно-фіолетовий, із невеликим восковим нальотом. М'якуш соковитий, щільний, високих смакових якостей. Горошення помічено був, врожайність висока, вимагає нормування врожаю. Осами не уражається і може довго висіти на кущі, не втрачаючи своїх товарних якостей. Стійкий до основних захворювань. Морозостійкість до -23°С.

  • Термін дозрівання 90-105 днів.
  • Сила зростання середня
  • мін. температура -23-25 ​​°C
  • Вага плодів, гр 1000-1300
  • Стійкість до хвороб висока

Сезонність врожая: Рання

Смакові якості: Солодкий

Селекція: Росія

З цим товаром купують також
Made on
Tilda