Абрикос ананасний Кот-н-Канді

1158
287,00
грн.
Абрикос Кот-Н-Каді є гібридом американської селекції, отриманим при схрещуванні сливи та абрикосу. Це сорт раннього терміну дозрівання, збирання врожаю починається вже у 3-й декаді червня. Дерева мають високу продуктивність, щорічно дають щедрі врожаї незвичайних плодів, що взяли 25% від сливи і 75% від абрикоса. У сорту хороша зимостійкість, може рости та плодоносити в різних умовах, що робить цей цікавий сорт дуже перспективним для всіх регіонів України.

Плоди мають великі розміри, їх середня вага 50-80 г. Вони красиві і яскраві, насиченого жовтого кольору з інтенсивним помаранчевим румянцем, зовні схожі на абрикос, тільки без узлісся. З мякоттю як у абрикоса, тільки менш соковитою і щільнішою. Чудовий, дуже солодкий з ананасовим смаком плодів обумовлений високим вмістом натуральних цукрів, зокрема фруктози. Вони дуже смачні, мають своєрідний аромат, насичений абрикосовий смак з легким сливовим присмаком.

Гарний зовнішній вигляд, оригінальний смак, хороша транспортабельність та незвичайність плодів зумовлюють їхню високу товарність. Цей цікавий фрукт має підвищений попит на світовому ринку плодів. Саме дерево високоврожайне, невибагливе, добре переносить зиму, має достатню морозостійкість, може вирощуватись у приватних та комерційних садах. Садівники-аматори також цінують його за привабливий зовнішній вигляд у період цвітіння та плодоношення. Придатний для вирощування у більшості регіонів України.
Made on
Tilda