Абрикоса Поліплоїд

426
297,00
грн.
Поліплоїд є складним гібридом абрикоса, походження якого невідоме. Характеризується високою врожайністю, середнім та середньо-пізнім терміном дозрівання. Збір урожаю починається вже у 2-й та 3-й декаді липня. Дерева потужні, сильнорослі, мають високу зимостійкість і стійкість до хвороб.

Плоди великі, середньою вагою 70-80 г, але цей новий сорт ще повністю вивчений. Згідно з заявленими характеристиками, вони можуть досягати величезних розмірів та ваги 200-250 г, вивчення продовжується. Плоди мають округло-конічну форму, їх шкірка інтенсивного жовтого кольору, з легким румянцем. Мають досить щільну, жовто-оранжеву мякоть, мають приємний десертний смак.

Масивне листя, великі яскраві плоди надають деревам ошатності та обумовлюють декоративні властивості. Рослі, красиві дерева стануть центром будь-якої садової композиції і щорічно радуватиме рясні врожаї. Великі розміри та яскраве забарвлення, відмінні смакові якості, хороша транспортабельність та лежкість дають високу товарність плодам.

Дерева високопродуктивні, добре переносять морози та не вимагають особливих умов вирощування, можуть рости у всіх регіонах садівництва. Новий сорт із заявленою великоплідністю до 250 г викликає інтерес у садівників-аматорів, а також широко вирощується в комерційному садівництві. Вважається найперспективнішим сортом.
Made on
Tilda