Абрикос Апрібель

1399
285,00
грн.
Априбель є дуже раннім сортом абрикосового гібриду Апріума. Це сорт американської селекції, виведений шляхом схрещування абрикоса та японської сливи, і який взяв від них найкращі якості. Дозріває наприкінці червня – на початку липня. Має великі плоди, правильної овальної форми, середньою вагою близько 80 г. Вони дуже красиві, привертають увагу насиченим, жовто-оранжевим кольором, що рівномірно покриває всю поверхню.

Зовні плоди схожі на абрикоси, але шкірка у них, як у сливи, гладка, без характерного гармата. Мають дуже солодку мякоть, щільну і хрумку, з насичено абрикосовим смаком і ароматом, і незвичайним післясмаком, як у сливово-абрикосових композицій.

Привабливий вигляд, особливий, яскравий смак та аромат, величезна користь зумовлюють високу товарність плодів. Вони добре переносять транспортування, довго зберігаються в холоді, а зібрані плоди, що недозріли, добре дозрівають при кімнатній температурі.

Дерево витривале та невибагливе, має дуже високу морозостійкість та стійкість до хвороб, високопродуктивне, щорічно плодоносить. Дуже перспективна новинка, що підходить для вирощування в багатьох регіонах.
Made on
Tilda