Гортензія крупнолистова Керлі Спаркле Блю Пурпл

1512
299,00
грн.
Форма: компактний з прямостоящими пагонами висотою до 90-120 см. При посадці в горщиках висота 60-70см і з кроною до 50см

Цвітіння: тривале та рясна, з липня по жовтень, фактично до заморозків.

Суцвіття щільне, діаметром до 20-25 см.

Квіти: розкриваються світло-зеленими та поступово забарвлюються у синьо-рожево-фіолетові фарби. Колір та інтенсивність осінніх кольорів залежать від сонячних променів, місця розташування, ґрунту та клімату.

Морозостійкість: теплолюбна, вимагає укриття на зиму, щоб не померзли нирки квітів.

Відношення до грунту: віддає перевагу кислим і слабокислим грунтам, з рясним поливом добре дреновані.

Ставлення до світла: віддає перевагу сонячним ділянкам саду, спокійно почувається в тінистих місцях.

Використання: ефектно виглядає при вирощуванні в контейнерах на відкритій терасі або біля входу до будинку як живоплоту, що дозволить виділити зони на ділянці.

Повний опис
Сила зростання: повільно зростаюча рослина
Висота мети: 1 м
Колір листя / хвої: зелений
Вічнозелена рослина: взимку опадає листя
Вплив сонця: півтінь
Вологість: помірно вологий субстрат
pH субстрату: кислий
Тип ґрунту: перегній
Якість: декоративна з листя, декоративна з квітів
Застосування: парки, групи, знижки, контейнери
Колір кольорів: фіолетовий
Час цвітіння: червень, липень, серпень, вересень
Морозостійкість: рекомендується укриття


Унікальний, дуже ефектний сорт садової гортензії, що справляє велике враження завдяки феноменально хвилястим краям пелюсток. Суцвіття великі діаметром 25 см, красивого темно-пурпурового кольору. Період цвітіння із червня до кінця вересня. Кущі виростають до 1 м у висоту і такої ж ширини, мають кулясту компактну форму. При контейнерному вирощуванні сягає менших розмірів. Любить вологі, кислі ґрунти. Напівтінисте або навіть тінисте місце, захищене від морозних вітрів. На зиму рослини слід захистити нетканим агротекстилем, щоб забезпечити рясне цвітіння. Слід пам'ятати, що кущі можна обрізати не пізніше червня, щоб наступного року утворилися бутони. Гортензія Curly Sparkle Blue Purple - компактний чагарник з яскраво-зеленим пишним листям. Влітку, з червня, творить прекрасні, кулясті суцвіття розташовуються на верхівках пагонів серед великого зеленого листя. Досягає близько метра у висоту і такого ж діаметра, утворює круглий, правильний кущ. У цього сорту пелюстки на суцвіттях хвилясті, що надає їм незвичайного шарму. Забарвлення квітів багато в чому залежить від pH ґрунту, на якому росте кущ гортензії. У кислих ґрунтах квіти зазвичай темно-фіолетові, а в нейтральних або слабокислих ґрунтах колір змінюється на відтінки рожевого. на якому росте кущ гортензії. У кислих ґрунтах квіти зазвичай темно-фіолетові, а в нейтральних або слабокислих ґрунтах колір змінюється на відтінки рожевого. на якому росте кущ гортензії. У кислих ґрунтах квіти зазвичай темно-фіолетові, а в нейтральних або слабокислих ґрунтах колір змінюється на відтінки рожевого.
Made on
Tilda