Гортензія волотиста Полар Бір

1492
366,00
грн.
Форма: невеликий кущ.
Розмір: до 1,5 м в висоту, і до 1,5 м в діаметрі.
Листки: великі листя зеленого кольору.
Квіти: кулястої форми суцвіття діаметром 20-25 см, зелено-білого кольору (відтінок залежить від складу та кислотності грунтів). Цвіте на пагонах минулого року
Грунт: росте на кислих грунтах.
Місце зростання: потребує напівтінистих місць, вологи і тепла.
Особливості: змінює забарвлення суцвіть залежно від хімічного складу грунту. Цвіте на пагонах минулого року.
Використання: для групових і одиночних посадок, для створення красивих живоплотів.
Це високодекоративний, гарноквітучий, прямостоячий чагарник, з періодом цвітіння з липня по жовтень.
Суцвіття чагарнику на початку цвітіння зеленуваті, з фісташковим відтінком, потім сніжно-білі, а восени набувають легкий рожевий відтінок. Саме це величезні суцвіття волоті і забезпечили високу декоративність даного сорту.
Гортензія 'Polar Bear' один з найбільш морозостійких сортів волотистих гортензій: виносить морози до -40 градусів, звідси і назва' Polar Bear' - «полярний ведмідь». Мульчування грунту сосновою корою запобігає її пересихання в літній період і в безсніжні зими.
Обрізка гортензії волотистої 'Polar Bear' проводиться ранньою весною, коли збираються всі сухі суцвіття, до добре розвиненого вузла, а також видаляються слабкі, що ростуть усередину пагону. Для посадки слід вибирати ділянки з родючим, пухким ґрунтом. Також волотиста гортензія добре росте на слабо-кислих грунтах, без домішку вапна.
Висаджувати гортензію даного сорту в південних регіонах краще в півтіні, дуже рідкісні сорти рясно цвітуть на сонці, і тільки при хорошому поливі.
Волотисті гортензії практично не уражуються шкідниками та грибковими захворюваннями.
Проте, якщо ви вирощуєте гортензію на сонці, проведіть профілактичні обприскування проти павутинного кліща, він активний при високих температурах і низької вологості повітря.
Made on
Tilda