Гортензія волотиста Silver Dollar

813
357,00
грн.
Форма: невеликий кущ.
Розмір: до 2,0 м в висоту, і до - 1,5 -1,8 м в діаметрі
Листки: великі листя зеленого кольору.
Квіти: кулястої форми суцвіття діаметром 20-25 см, білого кольору (відтінок залежить від складу та кислотності грунтів). Цвіте на пагонах минулого року
Грунт: росте на кислих грунтах.
Місце зростання: потребує напівтінистих місць, вологи і тепла.
Особливості: змінює забарвлення суцвіть залежно від хімічного складу грунту. Цвіте на пагонах минулого року.
Використання: для групових і одиночних посадок, для створення красивих живоплотів.
Густий і швидко зростаючий листяний чагарник, дуже декоративний. Гортензію волотисту 'Silver Dollar' в перший рік краще захистити мульчуванням і укриттям на зиму. Даний сорт гортензії дуже вологолюбний, переносить застій вологи, в сильну спеку також потребує поливу. Полив регулярний, два рази на тиждень.
Легко пристосовується до будь-яких видів грунтів. Сорт досить невибагливий і добре культивується в контейнерах. Практично не потребує підв'язки тому всі гілки прямостоячі і закінчуються суцвіттями.
Важлива перевага цього сорту - висока стійкість до хвороб і шкідників. Гортензія волотиста 'Silver Dollar' любить добре дреновані, пухкі, вологі, суглинні родючі грунти.
Відрізняється рясним цвітінням з липня по жовтень. Суцвіття дуже щільні, пірамідальні, волотисте.
Даний сорт потребує формування куща. Тому необхідно навесні проводити обрізку найсильніших пагонів, скорочуючи їх на 2 або 3 бруньки.
Інтернет-магазин ART Garden пропонує дуже широкий вибір волотистих гортензій. Саме у нас ви зможете знайти як сорт 'Silver Dollar', так і досить рідкісні і нові сорти: 'Wim's Red',' Pink Diamond '. Якщо вас цікавлять також і інші види деоративних чагарників і дерев, то ми може також запропонувати багато інших сортів.
Made on
Tilda