Гортензія волотиста Limelight

949
389,00
грн.
Форма: невеликий кущ.
Розмір: до 1,5 м в висоту, і до 1,5 м в діаметрі.
Листки: великі листя зеленого кольору.
Квіти: кулястої форми суцвіття діаметром 20-25 см, зелено-білого кольору (відтінок залежить від складу та кислотності грунтів). Цвіте на пагонах минулого року
Грунт: росте на кислих грунтах.
Місце зростання: потребує напівтінистих місць, вологи і тепла.
Особливості: змінює забарвлення суцвіть залежно від хімічного складу грунту. Цвіте на пагонах минулого року.
Використання: для групових і одиночних посадок, для створення красивих живоплотів.
Сорт виведений в Голландії. У 2008 році даний сорт удостоївся перемоги в Royal Horticulture Society Award of Garden. Також сорт отримав золоту медаль і став лауреатом премії Pennsylvania Horticulture Society. Міцні гілки гортензії 'Limelight'® прекрасно витримують її величезні суцвіття, і тому чагарник не потребує опор.
Гортензія волотиста 'Limelight'® цвіте довго, з липня по вересень. Суцвіття пірамідальні, дуже великі до 30 см завдовжки, складаються з плодоносних, стерильних квіток. Плодоносні квітки дрібні, а безплідні дуже великі, і їх більшість.
Чагарник тіньовитривалий, але краще посадити його в легкій півтіні або на сонці.
Гортензія волотиста 'Limelight'® любить вологі, родючі слабокислі суглинки, кислі грунти. Рослина вологолюбна, влітку потребує регулярного поливу.
Практично всі представники сімейства гортензіевих довгожителі. Вибирайте ділянки, де не буде ніяких робіт, будівель. При пересадці дорослої рослини коренева система дуже травмується, що може погано позначитися потім на рослині.
ART Garden пропонує дуже широкий вибір волотистих гортензій різних за розміром суцвіть. Може ви помічали, що пірамідальні суцвіття гортензії волотистої 'Limelight'® дивно схожі з суцвіттями калини звичайної' Roseum ', спробуйте також посадити їх у спільній композиції.
Made on
Tilda