Гортензія волотиста Diamantino

1624
354,00
грн.
425,00
грн.
Форма: невеликий кущ.
Розмір: до 1,2 - 1,5 м в висоту, і до 1,2 м в діаметрі.
Листки: великі листя зеленого кольору.
Квіти: кулястої форми суцвіття діаметром 20-25 см, білого кольору (відтінок залежить від складу та кислотності грунтів). Цвіте на пагонах минулого року
Грунт: росте на кислих грунтах.
Місце зростання: потребує напівтінистих місць, вологи і тепла.
Особливості: змінює забарвлення суцвіть залежно від хімічного складу грунту. Цвіте на пагонах минулого року.
Використання: для групових і одиночних посадок, для створення красивих живоплотів.
Diamantino відрізняється своїм пишним цвітінням. Якщо ви бачите невисоку гортензію, потопаючу в біло-рожевих суцвіттях, то будьте впевнені - це Діамантина.
Волотиста гортензія Діамантина досягає 1,2-1,5 м, шириною 1-1,2 м. Крона більш витягнута доверху. Гілки досить міцні, щоб витримувати величезну кількість суцвіть. Листя овальне шорстке, зелені зверху і сріблясті знизу.
Квіти протягом сезону змінюють забарвлення. Бутони при роспусканні жовтувато-золотисті, а в середині сезону стають білими. Перед відцвітанням пелюстки злегка рожевіють. Суцвіття великі, щільні, конічні, закругленою формою до 20-25 см. Цвіте рясно і тривало з середини червня до вересня.
Діамантина прекрасно себе почуває в півтіні. Вона не любить прямих сонячних променів. Грунти, як і для більшості гортензій потрібні слабокислі або нейтральні.
Вологолюбна, і разом з поливом необхідно рихлити ґрунт. Протягом сезону потрібно не менше двох підгодівль, щоб суцвіття придбали найкращий вигляд.
Висока стійкість до хвороб, шкідників і морозу не може не радувати.
Обрізка проводиться навесні або восени до 5 бруньок.
Гортензія волотиста Діамантина чудова в композиціях садів безперервного цвітіння, створюючи різноманітні колірні штрихи від зеленого, до білого або рожевого, прекрасно поєднується з багаторічними квітами, відмінно виглядає як солітер на газоні.
Made on
Tilda