Гортензія волотиста Vanille Fraise

811
365,00
грн.
Форма: невеликий кущ.
Розмір: до 1,5 м в висоту, і до 2 м в діаметрі.
Листки: великі листя зеленого кольору.
Квіти: кулястої форми суцвіття діаметром 20-25 см, кремового кольору (відтінок залежить від складу та кислотності грунтів). Цвіте на пагонах минулого року
Грунт: росте на кислих грунтах.
Місце зростання: потребує напівтінистих місць, вологи і тепла.
Особливості: змінює забарвлення суцвіть залежно від хімічного складу грунту. Цвіте на пагонах минулого року.
Використання: для групових і одиночних посадок, для створення красивих живоплотів.
Даний сорт, виведений у Франції, не просто високодекоративний, а й має багато нагород: бронза на конкурсі Plantaruim 2006, а також відзначений комітетом селекціонерів конкурсу Innovert 2007.
Гортензія волотиста 'Vanille Fraise'® представляє собою багаторічний, листопадний, високодекоративний, швидко зростаючий чагарник. Декоративну перевагу даного сорту забезпечено завдяки тому, що даний сорт володіє одним з найкрасивіших рожевих відтінків серед всіх сортів волотистих гортензій.
Цвіте з середини червня до вересня. На початку цвітіння суцвіття мають білий кремовий колір і поступово набувають рожевий і ніжно-малиновий відтінок.
Пагони чагарнику прямостоячі, але під вагою великих суцвіть опускаються вниз, завдяки чому надають кущу округлу форму.
Звичайно, потрібно не забувати про весняну обрізку, яка сприяє рясному цвітінню, а також щорічну профілактичну обрізку кущів.
Для посадки гортензії волотистої 'Vanille Fraise'® вибирають легку півтінь. Сонячні ділянки менше підійдуть, тому як на сонячних ділянках розмір квітконосів дрібніше.
Інтернет-магазин ART Garden завжди стежить за асортиментом, саме тому в нас можна знайти не тільки Гортензію волотисту 'Vanille Fraise'®, а й інші сорти. Якщо ви турбуєтеся про збереження краси вашої гортензії і рясность її цвітіння, то купуючи будь-який сорт гортензії у нас, ви можете не переживати за те, що рослина не приживеться. Наш посадковий матеріал вже повністю готовий до висадки і прекрасно освоюється на новому місці!
Made on
Tilda