Баклажан Геліос 0.2 г

92
12,00
грн.
Баклажани Геліос - відносно новий сорт з плодами правильної круглої форми. Його біла щільна м'якоть після приготування не гірчить і володіє грибним смаком. Щоб виростити хороший урожай досить неcкладного догляду і своєчасної уваги. Сорт невибагливий, любить тепло і регулярні поливи. Урожай дозріває дружно, його зручно прибирати і можна довго зберігати без втрати товарних якостей і вітамінів.
Опис сорту баклажана Геліос:
  • сорт ранньостиглий, період дозрівання - 110-115 днів;
  • плоди великі, круглі, масою від 300 до 700 г;
  • смак ніжний, трохи грибний;
  • гіркоти немає;
  • підходить для всіх видів термічної обробки;
  • висадка насіння баклажанів на розсаду починається в лютому-березні;
  • пересадку у відкритий ґрунт проводять у травні, у теплиці - у квітні;
  • сорт теплолюбний, його комфортна температура + 25˚С;
  • ґрунт потрібен поживний, нейтральний, добре дренований;
  • полив і підживлення регулярні.
Посадка насіння баклажанів на розсаду:
Баклажани Геліос вирощуються розсадним способом. Для посадки насіння попередньо готують, замочуючи на добу. Ґрунт для посіву вибирають професійний, найкраще підійдуть торф'яні субстрати. Посадку починають на початку весни в контейнери, насіння заглиблюють на 2 см і залишають до проростання на 8-10 днів. Коли з’являються паростки, починають полив, підживлення мінеральним комплексом рослин не рідше ніж 1 раз на місяць. Пересадка можлива у відкритий ґрунт у кінці весни або на початку літа, під плівкові укриття розсаду пересаджують вже в кінці квітня.

З цим товаром купують також
Made on
Tilda