Плоди овально-яйцеподібні, вагою 60-70 г, стиглий томат стає червоним із жовтими смужками-плямами. Рослини потужні, добре облистяні, у них товсте міцне стебло з довгими міжвузлями. Формується зазвичай 6-10 пензлів із 5-6 і більше зав'язей у кожній. Помідори сливовидної форми, іноді з гострим носиком. У них міцна шкірка та щільна м'якоть прекрасного смаку з гармонійним поєднанням солодощі та кислоти, з товстими м'ясистими стінками та 2-3 насіннєвими камерами. Рослини безперервно зав'язують плоди протягом усього сезону, що забезпечує тривале розтягнуте плодоношення до заморозків. Ці томати добре зберігаються, не втрачаючи смакових якостей, 1-2 місяці у прохолодному місці. Дуже універсальні, хороші свіжими, одні з кращих для засолювання та цільноплідного консервування, підходять для сушіння, завдяки малосоковій щільній м'якоті. Де Барао дуже невибагливі у вирощуванні, не бояться похолодань і спеки, добре ростуть і плодоносять навіть при поганому освітленням.