Рандіно – ремонтантний сорт інжиру порадує врожаєм двічі за сезон. Правильний догляд допомагає рослині витримати морози до -25 °.
Дерево виростає до 3 метрів заввишки. Крона компактна з великим листям.
Перший урожай дозріває у серпні. Плоди подовжені овальні масою до 100 гр. Шкірка гладка оливкового та світло-рожевого відтінку з коричневими ребрами. М'якуш солодкий з кислинкою золотисто-рожевого кольору. Плоди другого врожаю збирають у вересні. Важать вони 50-60 г, але на смак нічим не поступаються «побратимам» з першого врожаю. Плоди грушоподібної форми зі світло-зеленою шкіркою, червоно-коричневими ребрами та солодкою м'якоттю.
Корисні властивості: має жарознижувальну дію рекомендується людям із нестачею заліза в організмі допомагає при кашлі та болю в грудях незамінний засіб при токсикозі сироп з інжиру п'ють при камені в нирках Рекомендації щодо догляду Інжир висаджують навесні на сонячному та безвітряному місці. Періодично поливають та удобрюють. Залежно від стадії росту використовують азотні, калійні добрива, фосфати та органіку.