Ремонтантний Альбіон (ціле літо)

28,00
грн.
Найкращий ремонтантний популярний сорт виведений у Каліфорнійському університеті. Розсада полуниці нейтрального світлового дня. Кущ розлогий, середньо-рослий із щільним глянцевим листом. Ягода дуже велика 35 - 50 г. максимальна вага може досягати 70 г., конічна, темно червона всередині і зовні, з блиском. Має унікальний яскраво-виражений аромат і дуже інтенсивний солодкий смак, за транспортабельністю та смаком немає рівних. Альбіон приносить урожай з кінця весни і до початку перших морозів. Сорт полуниці Альбіон стійкий до погодних факторів, а також до основних хвороб.

Один з найбільш високоприбуткових сортів, дає максимальний ефект на захищеному грунті. В умовах Київської області сорт Альбіон може плодоносити до чотирьох разів за сезон!

ОСОБЛИВОСТІ ПОСАДКИ І ДОГЛЯДУ
  • Грядку під висадку саджанців готують ще восени: вносять органічні та неорганічні добрива, покращують структуру ґрунту. Якщо ви хочете добитися більш ранніх врожаїв – формуйте високі грядки, щоб ґрунт краще прогрівався.
  • При посадці важливо розправити коріння і заглибити кореневу шийку.
  • Обов'язково полийте рослини, навіть якщо вологий грунт. Протягом терміну вегетації регулярно підживлюйте добривами. Корисно замульчувати грядки, тоді ягоди не стикатимуться із землею і збережуться від забруднення та гнилі.

Переваги покупки садженців Полуниці Альбіон в інтернет-магазині «Art-Garden»
  • Сорт стійкий до борошнистої роси, бактеріального опіку та грибкових захворювань.
  • Дозрівання дружнє, що дає можливість короткого терміну збирання врожаю.
  • Відмінна транспортабельність та придатність до зберігання.

Сезонність врожаю: Ремонтантна (ціле літо)

Смакові якості: Солодка

Селекція: США

С этим товаром заказывают
Made on
Tilda