Пізня Гігантела

24,00
грн.
ОПИС: Широко відомим і популярним серед садівників вважається сорт Гігантела голландської селекції, дуже великоплідний. Ягода відноситься до середньопізньої, має потужний кущ з великим квітконосом та товстими вусами. Рослина має в діаметрі близько 60 см, а у висоту досягає 50 см. Коренева система набагато більша, а коріння товще, ніж у інших великоплідних. Перші ягоди надзвичайно великі (до 125 г), соковиті, яскраво-червоні, солодкі з тонким суничним ароматом, щільні, наступні у 2 рази менше. Врожайність сягає 1 кг з куща. ідеально підходить для заморожування, оскільки від тривалого зберігання у морозильній камері абсолютно не втрачає своїх якостей.

До плюсів сорту Гігантела варто віднести:
  • великоплідність;
  • високу врожайність;
  • крайню привабливість (величезні ягоди популярні на ринку)
  • непоганий, солодкий смак.
Зимостійкість у нього середня, стійкість до хвороб не завжди достатня.

Посадка та догляд
Щоб полуниця цього сорту відповідала всім заявленим характеристикам, необхідно не тільки правильно її посадити, а й правильно її доглядати. Саджаючи рослину, завжди варто пам'ятати про те, якого розміру вона виросте та враховуватиме цей момент. Гігантелу бажано висаджувати трохи більше 4 кущиків на 1 квадратний метр. Така схема посадки покращує освітленість саджанців та створює більш сприятливі умови для розвитку. Розмножити ягідник можна не лише поділом куща або розсадою, вирощеною з вусів, але й насінням. Але все ж таки, основна маса садівників воліє використовувати найпростіший і традиційний спосіб - розсадний.

Для цього розсаду викопують і відрізають від головної рослини, попутно видаляючи вуса і листя, що залишилися, коріння також вкорочують, залишаючи 6-7 см. Висаджувати можна протягом усього сезону (з ранньої весни до пізньої осені, але не пізніше, ніж за 2 тижні до перших заморозків).


Переваги покупки садженців Полуниці Гігантела в інтернет-магазині «Art-Garden»
  • Сорт стійкий до борошнистої роси, бактеріального опіку та грибкових захворювань.
  • Дозрівання дружнє, що дає можливість короткого терміну збирання врожаю.
  • Відмінна транспортабельність та придатність до зберігання.

Сезонность урожая: Поздняя

Вкусовые качества: Сладкая

Селекция: Голландия

С этим товаром заказывают
Made on
Tilda