Рання Амі

992
24,00
грн.
Новий сорт раннього терміну дозрівання, полуниця Амі починає дозрівати у південних регіонах України, починаються з третьої декади травня. Відрізняється сильними високими, але не розкладистими кущами до 35 см заввишки, зелене листя зібране компактно. Квітконоси не високі, міцні, на під вагою ягоди не нахиляються. Квітки добре запилюються, вихід ягоди класу дуже високий. Ефективне плодоношення до 4 років.

Кущ середньо-рослий, лист великий, зеленого забарвлення, квітконоси міцні, прямі, утримують ягоду практично вертикально.
Ягоди великі, середня маса 35-45 г однорідної подовжено конічної форми, відмінних товарних якостей. Забарвлення яскраво-червоне з характерним для полуниці блиском. М'якуш щільний, транспортабельний, високих смакових якостей, солодкий з вираженим суничним ароматом.

Ягоди Амі зріють хвилями кожні 5-7 днів. Урожайність висока, може відрізнятись у різних регіонах 800 - 1000 грамів з одного куща.
Не вибаглива, воліє сонячні ділянки, родючі пухкі ґрунти з регулярним поливом, сорт полуниці Амі стійкий до захворювань, висока морозостійкість, не вимагає укриття на зиму на всій території України.
С этим товаром заказывают
Made on
Tilda