Середня Фейз

993
24,00
грн.
Полуниця Фейз – новий перспективний пізньостиглий голландський сорт виведений у 2018. Багато садівників та фермерів вже оцінили його продуктивність, яка при інтенсивній агротехніці може досягати 1 кг з одного куща.

Розсада полуниці Фейз невибаглива і легко приживається практично на будь-якому ґрунті, але для кращого результату рекомендується дотримуватися рекомендацій щодо посадки та догляду.

Кущі полуниці  відкритого типу з хорошою силою росту можуть досягати у висоту до 50 см. Квітконоси досить довгі і в міру дозрівання плодів опускаються на землю, тому рекомендується виробляти мульчування або використовувати плівку. Характеризується тривалим періодом цвітіння та плодоношення. Зібрані з плодоніжкою ягоди за оптимальних умов можуть зберігатися до 7 днів без втрати смакових якостей та товарних показників.

Саджанці полуниці Фейт потішать Вас повноцінним урожаєм вже другого року після посадки. У перший врожайність невисока.

Ягоди досить великі, середньою вагою 40-50 г, не дрібнішають протягом усього періоду плодоношення. Як і всі представники пізніх сортів відрізняються насиченим солодким смаком та вираженим ароматом. У післясмаку є легкі фруктові нотки. Плоди мають округло-конічну форму з притупленим носиком. Шкірка яскраво-червона із вираженим глянцем. М'якуш досить щільний з можливими білими прожилками і незначними порожнечами.

Особливості сорту полуниці Фейт:
  • висока продуктивність;
  • тривале плодоношення;
  • солодка, соковита, з багатим смаком м'якоть;
  • великі ягоди з високою однорідністю;
  • невибагливість у вирощуванні;
  • стійкість до характерних захворювань та поширених шкідників;
  • відмінні товарні показники та хороша лежкість.
С этим товаром заказывают
Made on
Tilda