Середній сорт Малинове дерево Таруса

84
84,00
грн.
Звертаю Вашу увагу на елітний сорт малинового дерева ТАРУСА.

Найкращий сорт Деревовидної малини, яка дозріває в середині липня. Має потужний безколючковий кущ, який активно росте без підв'язки. Тобто ви Заощадите на шпалері значну кількість коштів та часу.

Ягода запашна, з насичено солодким смаком, великого розміру масою 20 гр, врожайність набагато більша за звичайну Малину. З одного куща ви зберете уявіть собі до 6 кг.

І що дуже важливо, після дозрівання ягоди залишаються на гілках , малина точно дочікається поки ви її заберете.


Тобто Ви отримаєте малинове високоврожайне дерево з величезними та солодкими ягодами, яке має не тільки смачні плоди, а і естетичний привабливий вигляд .

Тим паче, що зараз Для Вас ціна буде всього 84 грн.

ІМ₴Я, скільки садженців додаємо 5, чи поки є в наявності одразу 10 саджанців?


далі
Зараз діє акція 10 плюс 2, тобто при покупці 10 саджанців 2 Ви отримуєте в подарунок.

Виходячи з цього уточніть яку кількість бронюємо?

Таруса - сорт малинового дерева відноситься до елітних. Його характерною рисою є відсутність шпильок на пагонах, завдяки чому полегшується збирання врожаю. Таруса не потребує складного догляду і приносить щедрий урожай — саме завдяки цим якостям вона полюбилася багатьом садівникам. Малинове дерево має гарну зимостійкість, тому підходить для вирощування практично у будь-якому регіоні.

Надлишок вологи призводить до загибелі рослини. Це слід враховувати під час виборів посадкового місця. Висота малинового куща досягає 150 см. Сорт відрізняється великоплідністю, маса однієї ягоди становить до 20 г. Під час дозрівання плоди стають темно-червоними, ближче до бордового відтінку. Ягоди солодкі, з невеликою кислинкою, мають непогані транспортабельні якості. З плодів можна готувати варення, компот, джеми, вживати у свіжому вигляді або заморожувати. Повноцінний урожай можна зібрати наступного року після посадки у відкритий ґрунт. Перший збір урожаю відбувається у липні, наступний – за місяць.

  • Врожайність: 6 кг
  • Соковита, солодка
  • Ягода: 18-20г
  • Селекція: СРСР

Сезонність врожаю: Середній

Смакові якості: Солодка

Селекція: СРСР

Made on
Tilda