Червоноголова капуста Топаз дозріває за 110-120 днів вагою до 2,5 кг. Великі качани добре тримають форму, не тріскаються та довго зберігаються. Цей сорт часто використовують із створення запасів на зиму. У ньому міститься безліч корисних речовин, які необхідні людині в холодну пору року.
Опис сорту червонокачанної капусти Топаз:
вегетаційний період до 120 днів;
Качани виростають круглі, дуже щільні, фіолетового забарвлення;
маса качанів від 2 до 2,5 кг;
смак яскравий, дуже соковитий;
багатий вітамінний та мінеральний склад;
сорт простий у вирощуванні;
стійкий до різноманітних хвороб капусти;
легко переносить похолодання, спеку, посуху.
Насіння капусти висаджують на розсаду в домашніх чи тепличних умовах. Після чого її удобрюють і поливають помірно, висаджують у ґрунт через 50-55 днів після появи сходів. На грядках слід стежити за регулярним поливом, достатньою кількістю сонця та гарною пухкістю ґрунту.