Перець Червона Шапочка 0.3 г

1294
12,00
грн.
Один з найбільш шанованих сортів серед городників - це перець Червона Шапочка. Головна привабливість даного сорту полягає у досить великих плодах з високим показником урожайності. Ароматний овоч яскраво червоного відтінку з максимальною наявністю мікроелементів і вітамінів набуває все більше і більше прихильників, про що свідчать численні відгуки.

Основні короткі характеристики перцю Червона Шапочка:
  • кущ рослий - близько 1 м;
  • плоди великого розміру вагою до 140 г, в окремих випадках може досягати 250 г;
  • м'якоть соковита з товщиною стінок 7 мм, смак насичено-солодкий;
  • сорт з раннім терміном дозрівання, вегетація триває близько 115 днів;
  • врожайність становить до 10 кг з 1 м²;
  • хороша адаптація до різних погодних умов;
  • стійкість до недостатнього освітлення і різних захворювань.

Особливості вирощування сортового насіння перцю:
Посів насіння для розсади найкраще починати в останніх числах лютого або на початку березня. Попередня підготовка до посіву полягає в замочуванні насіннєвого матеріалу (витримувати його потрібно в теплій воді близько 5-ти годин) та пророщуванні, виклавши насіння на вологу серветку, потім помістити в дуже тепле місце. При температурі 20-25°С вони проростуть вже через 7-9 днів. Сіяти насіння перцю найкраще в окремі торф'яні горщики з удобреним ґрунтом, полити й поставити в місце із добрим сонячним освітленням. За 60-70 днів кущики вкореняться і зміцніють, після тижневого гарту їх можна висаджувати на ділянку відкритого ґрунту.

Made on
Tilda