Буряк столовий Делікатесний 20 г

602
32,00
грн.
Смакові якості продуктів істотно впливають на кінцевий результат в кулінарії — буряк Делікатесний не підведе, надавши блюду ніжний приємний смак, наповнивши його яскравим насиченим кольором. Коренеплоди добре варяться, запікаються, маринуються, підходять для заготовки соку. Великий вміст магнію позитивно впливає на роботу серця, а залізо нормалізує знижений гемоглобін. Овочі відмінно зберігаються, виділяються привабливим зовнішнім виглядом.

Характеристика Буряк столовий Делікатесний та відгуки:
  • дозрівання за 100-120 днів;
  • форма коренеплоду куляста;
  • поверхня гладка;
  • вага 300-500 г;
  • в зрізі м'якоть темно-червона, соковита;
  • смак ніжний, солодкий;
  • використання універсальне;
  • врожайність висока;
  • овочі стійкі до гнилі.

Вирощування столових буряків без хвороб.
Семена восени засівають сухими, а навесні їх можна попередньо замочити у воді. Поглиблюють їх на 2 см, дотримуючись дистанції в 30 см. Якщо сходи буряка вийшли густими, їх варто прорідити. Рослини люблять сонце, пухкий живильний ґрунт нейтральної реакції. Кислий субстрат потрібно доповнити золою або гашеним вапном. За сезон варто підгодувати посадку розчином коров'яку. Полив проводять кілька разів на рік. Культура готова до збирання, коли бадилля всохло. Їй дають ще тиждень і викопують в сухий день.

Made on
Tilda