Буряк столовий Червона Куля 20 г

600
28,00
грн.
Цінність буряків у вмісті різноманітних кислот (фолієва, лимонна, яблучна, лізин та ін.), які позитивно впливають на роботу всіх функцій людини. Назва сорту, Червона Куля, відповідає виду зрілого коренеплоду. М'якоть хрустка, солодка, дуже соковита — підходить для заготівлі соку, приготування супів і салатів. Овочі відносно стійкі до гнилі, тому довго зберігаються. Коренеплоди виходять практично одного розміру, їх зручно транспортувати та використовувати в кулінарії. Для хорошого врожаю, досить дотримуватися простої агротехніки.

Опис сорту Буряк столовий Червона Куля і фото:
  • колір насичений, темно-червоний;
  • форма овочів округла;
  • маса 250-300 г;
  • смакові якості високі, солодкість підвищена;
  • дозрівання за 95-105 днів;
  • травневу посадку збирають у вересні, листопадову — в червні;
  • лежкість понад 6-9 місяців;
  • транспортування просте;
  • зона посіву сонячна;
  • субстрат пухкий, нейтральної реакції, живильний;
  • сорт стійкий до основних захворювань.
Made on
Tilda