Кабачок Зебра 20 г

631
28,00
грн.
Зебра – сорт раннього кабачка зі смугастими плодами. Цей кабачок цінується за врожайність, невибагливість до умов вирощування, смак плодів та багатий витаминний склад. Застосування смугастих плодів кабачка сорту Зебра універсальне - консервують, закладають на зимове зберігання, готують безліч страв.

Кабачок Зебра - ознаки сорту:
  • сорт раннього терміну дозрівання;
  • вегетаційний період - близько 40 днів (залежити від погоди);
  • кущова рослина;
  • відкритий ґрунт, плівкові тунелі;
  • жіночий тип цвітіння;
  • плоди - циліндричної форми з поздовжніми темними полосами на ясно-зеленому попелиці;
  • розміри плоду на стадії технічної зрілості – до 25 см завдовжки, маса – до 700 м;
  • м'якуш - кремового кольору, соковий, щільний;
  • оцінка дегустаторів – 4,5 бали;
  • Посадка - початок травня;
  • способи вирощування: розсада або посадка насінням;
  • схема вирощування кущового кабачка – 70 х 70 см, глибина загортання насіння у ґрунт – 4-6 см;
  • кращі попередники - лук, картопля, білокачанна капуста;

Кабачки можна садити після бобових культур, картопля, цибулі та чесноку. Насіння висаджують на глибину 4-6 см, витримують інтервал біля рядка — 70 см. Посадка кабачків у ґрунт пророщеним насінням на початку травня дає можливість збирати плоди з червня та аж до кінця літа. Для отримання раннього врожаю кабачки вирощують у плівкових тунелях через розсаду.

При частому (2 рази на тиждень) збори плодів кабачки плодоносять до кінця літа. Для тривалого зберігання зібраних кабачків необхідні спеціальні умови – постійна температура до 10 градусів (наприклад, овочева камера холодильника).

Особливості:
  • врожайність - до 15 кг плодів з 1 куща;
  • універсальне застосування у кулінарії;
  • Висока транспортабельність;
  • невибагливість;
  • не потребує хімічних обробок — висока стійкість до гнилий та грибків;
  • Прості правила вирощування.
Made on
Tilda