Кабачок Кущовий — це затребуваний сорт кабачків, який використовують для отримання раннього врожаю або при нестачі місця на ділянці. Кабачок є універсальним видом овочу для кулінарії. Його маринують, консервують, створюють кулінарні шедеври різної складності, але головною перевагою є те, що кабачок — низькокалорійний корисний продукт. Рідко зустрінеш дієтичне меню, спрямоване на схуднення або оздоровлення організму без його участі. І в цілому кабачок дуже популярний в кулінарії.
Кабачок Кущовий 20 г — опис і основні характеристики:
кабачок білоплідний, сорт кущовий;
довжина плода: 15-20 см, овальної форми;
колір плоду: блідо зелений;
смак: солодкуватий, м'якоть соковита;
вага: 500-700 г;
врожайність: висока;
ґрунт: родючий, нейтральний, суглинки;
полив: регулярний 1 раз в 5-7 днів;
термін дозрівання: 38-45 днів;
посів насіння на розсаду: квітень;
посів в ґрунт: травень;
норма висіву: 1-2 насінини на 1 м.кв;
зона посадки: сонячна;
використання: вживання в приготованому вигляді, в консервації;