Кабачок Кущовий 20 г

622
30,00
грн.
Кабачок Кущовий — це затребуваний сорт кабачків, який використовують для отримання раннього врожаю або при нестачі місця на ділянці. Кабачок є універсальним видом овочу для кулінарії. Його маринують, консервують, створюють кулінарні шедеври різної складності, але головною перевагою є те, що кабачок — низькокалорійний корисний продукт. Рідко зустрінеш дієтичне меню, спрямоване на схуднення або оздоровлення організму без його участі. І в цілому кабачок дуже популярний в кулінарії.

Кабачок Кущовий 20 г — опис і основні характеристики:
  • кабачок білоплідний, сорт кущовий;
  • довжина плода: 15-20 см, овальної форми;
  • колір плоду: блідо зелений;
  • смак: солодкуватий, м'якоть соковита;
  • вага: 500-700 г;
  • врожайність: висока;
  • ґрунт: родючий, нейтральний, суглинки;
  • полив: регулярний 1 раз в 5-7 днів;
  • термін дозрівання: 38-45 днів;
  • посів насіння на розсаду: квітень;
  • посів в ґрунт: травень;
  • норма висіву: 1-2 насінини на 1 м.кв;
  • зона посадки: сонячна;
  • використання: вживання в приготованому вигляді, в консервації;
  • місце посадки: відкритий ґрунт;
  • хворобостійкість: висока;
  • посадковий матеріал: насіння в пакеті 20 г.
Made on
Tilda