Морква Без Серцевини пакет гігант — супер сорт для тривалого зберігання. Ці соковиті, хрусткі коренеплоди люблять дорослі і діти. Не знаєте, яку морква краще вибрати для посадки? Візьміть цю — і не прогадаєте. Вона невибаглива, витримує заморозки до -3 градусів і довго зберігає товарний вигляд. Це один із кращих пізніх сортів, який має попит великих і дрібних фермерських господарств.
Характеристики:
період дозрівання 90-120 днів;
маса—180-220 грамів, довжина—15-25 см;
м'якоть яскраво-помаранчева, з дуже тонкою серцевиною, солодка;
стійка до хвороб і шкідників;
середній урожай моркви становить 4-7 кг/м².
Солодка морква — королева нашої кухні. У ній містяться вітаміни групи В, РР, С, Е, К, а також підвищена кількість каротину. Як зберігати моркву, щоб вона залишалася смачною і хрусткою? Для початку потрібно її обережно викопати вилами, а потім просушити кілька годин на вулиці у тіні, обрізати бадилля. Зберігають коренеплоди в дерев'яних ящиках із піском або в мішках із цибулевим лушпинням. У підвалі має бути температура 0 - +2 градуси та вологість повітря 90 - 95%.