Ранньостиглий сорт редису Ранній червоний з яскравим забарвленням і ніжним слабогострим смаком. За відгуками наших покупців, його вирощують з квітня, щоб отримати ранню свіжу вітамінну зелень для салатів і закусок. Цей сорт містить величезну кількість корисних речовин, що допомагають людині впоратися з наслідками зимового авітамінозу.
Опис редису Раннього червоного:
дозрівання - 3 тижні;
форма кругла;
забарвлення коренеплодів червоне;
м'якоть біла або трохи рожева, порожнин немає;
до стрілкування сорт не схильний;
підходить для теплиць і відкритих ґрунтів;
ідеальний для легких дренованих ґрунтів;
не вимагає догляду;
врожайність хороша;
вміст вітамінів високий.
Вирощування редису з насіння. Правила агротехніки: Підготовчий процес перед висадкою редису починають ще восени перед настанням морозів. Ґрунт перекопують і удобрюють мінеральним комплексом. Навесні, після сходу снігу, його розпушують і поливають, створюють неглибокі борозни близько 2 см, віддалені одна від одної на 20 см і більше. Насіння перед посадкою замочують у чистій воді і періодично змінюють воду до його проростання. Потім висаджують у ґрунт і присипають живильною сумішшю і деревною золою. Сходи з'являться менше, ніж через тиждень. Їх поливають, і ґрунт регулярно розпушують, в решті редис догляду не вимагає. Урожай дозріває швидко і відразу відправляється на реалізацію. При транспортуванні він відмінно зберігає товарний вигляд, не б'ється і не тріскається.