Мясиста квасоля на сухе зерно. Висівають у травні на глибину 4-6 см з міжряддями 40-50см, відстань між рослинами у ряду – 10см. У наших умовах вирощують цю квасолю як однорічну культуру, що вється, висотою до 3 метрів, якщо без опор - 1,5-2 м. Плоскі, стручки довжиною 7-12 см Насіння велике, Вона має відмінні смакові якості, швидко розварюється, невибаглива до умов вирощування і дуже врожайна. Квасолю часто називають масляною за її вершковий смак у готовому вигляді. Відрізняється великим вмістом білка, вітамінів групи В, вітаміну А, Е і К, а такожнатрію і селену. Справляє позитивний вплив на серцево-судинну систему і ШКТ. Позиціонується, якпродукт для хворих на цукровий діабет будь-якого виду і при гастритах зі зниженою кислотністю!