Квасоля спаржева Золота Сакса 10 г

156
24,00
грн.
Квасоля спаржева Золота Сакса 10 г — хіт продажів. Світло-жовті лопатки надзвичайно ніжні й соковиті. Їх варять, смажать, тушкують, консервують, заморожують. Особливість сорту — в розтягнутому періоді плодоношення. Від першого до останнього дня збору проходить два місяці. Всього ж з куща до 40 см збирають до 1,6 кг зелено-жовтих бобів. Високу врожайність смачною спаржевої квасолі Сакса та її невибагливість вподобали фермери.
Опис спаржевої квасолі Золота Сакса:
  • вегетаційний період — 45-60 днів після сходів;
  • кущ до 30-40 см заввишки;
  • лопатки до 15-20 см завдовжки, зеленувато-жовті, м'ясисті, соковиті;
  • боби світло-зелено-жовті, солодкуваті;
  • смак ніжний, волокна відсутні;
  • підходить для відкритого ґрунту і плівкового укриття;
  • стійкість до хвороб і шкідників.
Вирощування спаржевої квасолі
Культура краще росте і розвивається на добре освітлених пухких ґрунтах. Сіють її з квітня по червень, можна з інтервалами в 14-20 днів. Температура землі повинна бути не менше 10-12 градусів. Насіння сіють сухими, на глибину до 5 см, із кроком в 15-20 см в ряду. Між рядами відступають близько 50 см. Як виростити спаржеву квасолю у відкритому ґрунті? Догляд за нею не складе труднощів навіть для новачків. Це поливи в посушливий період, розпушування й одноразове підгортання. Збирають лопатки в фазі молочної стиглості. Це через 5-8 днів після появи зав'язей.

Made on
Tilda