Фунгіцид Скор 250 EC, к. е 2 мл

803
48,00
грн.
Скор 250 ЕС, к. е. — неперевершений системний препарат для захисту плодових культур (яблуні й груші) від парші, а також персика від кучерявості листя. Препарат має надзвичайно сильні лікувальну (5 діб) і профілактичну (8–10 діб) дії проти збудників хвороб.
Скор 250 ЕС, к. е. швидко (протягом 30 хвилин) проникає в рослину і проявляє біологічну активність незалежно від погодних умов. Біологічна активність препарату дозволяє зберегти зелений листовий апарат до пізньої осені, завдяки чому велика кількість пластичних речовин накопичується в бруньках і плодових формуваннях.
Скор 250 ЕС, к. е. виліковує та забезпечує додаткову кількість плодових формувань (30 % і більше), що суттєво збільшує урожай наступного сезону. При дотриманні рекомендацій препарат гарантує урожай висококласних плодів (до 90 %), що значно покращує економічну ефективність його застосування. Малотоксичний, безпечний для людей та довкілля (ЛД 2000 мг/кг).

Головні переваги препарату: 
  • Найкращий системний препарат для захисту яблуні, персика, томатів, картоплі від комплексу хвороб з лікувальним ефектом
  • Висока профілактична й лікувальна активність
  • Стоп-ефект завдяки системній дії
  • Швидке проникнення у тканини рослини (протягом 2 годин), не змивається дощем після обробки
  • Покращує якість продукції, збільшує кількість плодоутворень
  • Ідеальний партнер у сумішах для комплексного захисту (найкраща бакова суміш проти комплексу хвороб Скор+ Хорус)

Сумісність:
Сумісний з більшістю фунгіцидів та інсектицидів на відповідних культурах при збіганні термінів обробки. При сильному ураженні борошнистою росою плодових культур додавати фунгіцид Топаз. Слід дотримуватися інтервалу між обробками у 10–12 днів. Кількість обробок та інтервали між ними залежать від прогнозу розвитку хвороби і сприятливих для розвитку патогену погодних умов. Щоб уникнути проявів резистентності, після дворазової обробки препаратом Скор наступні обробки слід проводити препаратами інших хімічних груп.

Максимальна кількість обробок — 3 за сезон.

Термін очікування після обробки: яблуня, груша — 30 днів картопля, томати — 14 днів.
Made on
Tilda