Рятувальник Для Лука та Часника 3 мл + 12 мл

235
24,00
грн.
39,00
грн.
Високоефективний препарат проти абсолютної більшості комах-шкідників, що завдає серйозної шкоди сільському господарству та всіх видів хвороб.

Основні переваги:
  • У шкідників не виникає стійкість до препарату;
  • Ефективний при нормальних та підвищених температурах;
  • Препарат має токсичну дію на яйця, личинки та дорослу форму комах, пригнічує розвиток більшості грибкових захворювань;
  • Висококонцентроване фосфорно-калійне мікродобрива у складі препарату має антистресовий ефект, відновлює ріст і підвищує якість урожаю;
  • Прилипач, що входить до складу, підвищує ефективність і тривалість дії.
Завдяки наявності у своєму складі поверхнево-активної речовини покращується змочування поверхні листя та рослин, що сприяє кращому проникненню діючих речовин у рослину та зменшує витрату розчину препарату.

Склад діючої речовини: ацетоміприд 100 г/л, фіпроніл 50 г/л, ПАР.

Фосфорно-калійне добриво з фунгіцидним ефектом та вираженою профілактичною та лікувальною дією проти більшості патогенів (P 2O 5+K 2O).

Спосіб застосування: Розчинити вміст 2-х пакетів в 10-12 л води. Розчин ретельно розмішати та обробити 2 сотки.

Максимальна кратність обробки за сезон – 2.

Заходи безпеки: Під час роботи з препаратом використовувати засоби індивідуального захисту, не їсти, не пити, не курити. Слід уникати потрапляння препарату на шкіру та очі. Після роботи вимити з милом руки та обличчя.

Перша допомога: При попаданні препарату на шкіру чи очі промити їх чистою водою. При попаданні в шлунок – очистити шлунок, використати активоване вугілля, звернеться до лікаря.

Зберігання: зберігати в закритій упаковці в недоступному для дітей місці, окремо від харчових продуктів і медикаментів при температурі від 0 до +40°С.

Токсичність: 4 клас токсичності.
Термін зберігання: 4 роки.

Шкідник: Совки (болотна та жовта серцеподібна), голі слимаки, павутинний кліщ, дротяник, капустянка звичайна, галова невмотода, колорадський жук та ін.
Норма витрати: 1 пакет 3 мл + 1 пакет 12 мл на 10 л води

Хвороби: Фітофтороз, картопляна цвіль, стрик, вершинна гниль, внутрішній некроз, чорна бактеріальна плямистість (везикаторіум), бура плямистість листя (кладоспоріоз), сенторіоз, біла гниль, макроспоріоз (суха плямистість), сіра гниль (бот ), фузаріозна гнилизна, мокра гнилизна, чорна ніжка.
Норма витрати: 1 пакет 3 мл + 1 пакет 12 млн 10 л води
Made on
Tilda