Гербіцид "Гезагард" ТМ "Syngenta" 100мл

1379
143,00
грн.
Гезагард - це гербіцид виборчої дії, який поглинають і паростки, і коріння пророслого насіння бур'янів, якщо препарат застосовується до сходів. Вплив на бур'яни, що вже зійшли, відбувається через листя. Максимальний ефект досягається при довсходовом обприскуванні посівів, на яких бур'яни утворили до трьох листків. Поглинання гербіциду відбувається у фазі проростання бур'янів, що спричиняє їх загибель ще до появи сходів. Не рекомендується проводити прополювання, розпушування у міжряддях після внесення гербіциду – це зменшить гербіцидну дію. Тривалість захисної дії – 35-45 днів залежно від погодних умов. Препарат відноситься до малотоксичних (ЛД50> 2000 мг/кг). Нетоксичний для бджіл, навколишнього середовища та корисної ентомофауни.


Застосування:
Відміряти потрібну кількість препарату та розвести в 5 або 10 л води залежно від засміченості та площі обробки (див. таблицю). Найкращий ефект досягається при застосуванні до 5 л робочого розчину на 1 сотку. Обприскування проводять свіжоприготованим розчином у безвітряну погоду на ретельно підготовленому ґрунті.

Час обприскування:
картопля - обприскування ґрунту після посадки або після нагрібання гребенів до появи сходів культури; морква - обприскування ґрунту до посіву, до сходів або у фазі 2-4-х справжніх листків культури; горох*, соняшник* - обприскування після сівби до появи сходів культури.
Made on
Tilda