Гербицид Антисапа 10 г Укравіт

1468
72,00
грн.
Системний гербіцид виборчої дії застосовується для знищення та контролю однорічних дводольних та злакових бур'янів на сільськогосподарських посівах. Діюча речовина - метрибузин, здатна проникати в рослини через листя та грунт, активно уповільнює ріст та поділ клітин, порушуючи білковий та ліпідний обмін, що призводить до відмирання бур'янів. Засіб ефективний у застосуванні для обробки томатів, картоплі, сої, люцерни проти волошки синьої, щириці звичайної, лободи (види), ромашки (види), портулаку городнього, осоту городнього, галінсоги дрібноквіткової, амброзії полинолистої, кучерявця Софії, талабану польового, зірочника середнього, гірчиці польової, курячих очок, грициків звичайних, дурману звичайного, рутки лікарської, жабрію звичайного, кропиви (види), льонку звичайного, калачиків (види), переліски однорічної, вероніки (види), нетреби (види), фіалки польової, лисохвісту мишохвостикового, вівсюгу звичайного, проса (види), пальчатки (види), мишію (види), тонконігу, свинорою пальчастого.

Переваги системного гербіциду Антисапа Укравіт
  • Даний системний гербіцид здатний забезпечувати якісний та довготривалий захист
  • Препарат ефективний проти широкого спектру бур'янів
  • Даний препарат знищує вегетуючі бур'яни, а також їх проростки
  • Гербіцид Антисапа використовується в малих дозах, що забезпечує економію робочого розчину під час обприскування

Спосіб застосування
Культура та норма внесення робочого розчину:
Картопля:
Норма витрати препарату: 0.5 -1.5 кг/га. Спосіб, час обробки: Обприскування до сходів культури. Спектр дії: Однорічні дводольні та злакові різновиди бур'янів
Норма витрати препарату: 0.8 -1.0 кг/г. Спосіб, час обробки: Обприскування за висоти рослин до 10 с. Спектр дії: Однорічні дводольні та злакові різновиди бур'янів.
Томати безрозсадні:
Норма витрати препарату: 0.7 - 1.0 кг/га. Спосіб, час обробки: Обприскування ґрунту до появи сходів культур або у фазі 2-4 листя. Спектр дії: Однорічні дводольні та злакові різновиди бур'янів.
Томати розсадні:
Норма витрати препарату: 1.0-1.4 кг/га. Спосіб, час обробки: Обприскування ґрунту до висадки розсади. Спектр дії: Однорічні дводольні та злакові різновиди бур'янів.
Соя: Норма витрати препарату: 0.7 - 1.0 кг/га. Спосіб, час обробки:  Обприскування сходів культури. Спектр дії:  Однорічні дводольні та злакові різновиди бур'янів.

Практичний досвід застосування препарату

Люцерна другого року посіву
Норма витрати препарату: 0.75-1.0 кг/га. Спосіб, час обробки: Обприскування ґрунту до початку відростання культури. Спектр дії: Однорічні дводольні та злакові різновиди бур'янів.

При використанні препарату до появи сходів культури, першочергове значення для його ефективності має - наявність ґрунтової вологи та якість підготовки ґрунту. У разі недостатньої кількості вологи, необхідно збільшити норму витрати води, а також провести обов'язкове закладення препарату в ґрунт за допомогою легких борін або іншого інструменту, коригуючи глибину з глибиною закладки культурної рослини. Рекомендується застосовувати при температурі повітря від 10 до 25°С, при швидкості вітру до 5 м/с. На піщаних ґрунтах із дуже низьким вмістом гумусу (менше 1%), використовувати препарат не рекомендується. Необхідно пам'ятати, що проведення міжрядної обробки ґрунту після застосування препарату не допускається. Препарат впливає тільки на бур'яни, що проростають із насіння. Якщо під час обробки бур'яни проросли і утворили справжнє листя, ефективність їхнього контролю суттєво знижується. Не застосовувати у теплицях та парниках. Максимальна кратність обробок за сезон - 1. Період очікування від обробки до збору врожаю не встановлюється. Норма витрати робочого розчину - 200-300 л/га. Норма внесення препарату залежить від механічного складу ґрунту та кількості в ньому гумусу. Максимальні норми препарату вносять на важких ґрунтах з високим вмістом гумусу, середні – на середніх, мінімальні – на легенях.
Препарат сумісний із іншими гербіцидами на відповідних культурах. Перед приготуванням робочих сумішей доцільно перевірити препарати на сумісність (відсутність осаду, піни, розшарування, збивання грудок, неповне розчинення одного з препаратів).

Made on
Tilda