Інсектицид Прованто дуплет 112.5 SC к. с. 10 мл Protect garden

1471
42,00
грн.
Двокомпонентний інсектицид, застосовується в посівах картоплі, цибулі та буряків, з метою знищення і захисту від колорадського жука, попелиць, тріпс, довгоносика, блішки, щитоноска та інших комах. Препарат володіє контактною та системною дією, що забезпечує швидкий нокдаун-ефект і тривалий захист від нових поколінь шкідників. Також інсектицид стимулює ріст рослин і володіє антистресовим ефектом від засухи, надлишкової вологи та інших несприятливих умов вирощування.

Переваги препарату Прованто дуплет
  • Не змивається опадами і поливом
  • У комах не виникає резистентності
  • Сумісний з іншими пестицидами і добривами
  • Володіє тривалим періодом захисної дії до 3 тижнів


Cпосіб застосування
Картопля:
Норма витрати препарату: 5 мл на 5 л води на 1 сотку. Шкідливий об'єкт: колорадський жук, попелиці, трипси. Спосіб, час обробки: обприскування в період вегетації.
Цибуля:
Норма витрати препарату: 5 мл на 5 л води на 1 сотку. Шкідливий об'єкт: цибульні трипси. Спосіб, час обробки: обприскування в період вегетації.
Цукрові буряки
Норма витрати препарату: 5 мл на 5 л води на 1 сотку. Шкідливий об'єкт: звичайний та сірий бурякові довгоносики, бурякові блішки, щитоноска, бурякова попелиця.  Спосіб, час обробки: обприскування в період вегетації.
Горох
Норма витрати препарату: 5 мл на 5 л води на 1 сотку. Шкідливий об'єкт: бульбочкові довгоносики, горохова попелиця, горохова плодожерка, горохова зернівка. Спосіб, час обробки: обприскування в період вегетації.


Made on
Tilda