БІОФУНГІЦИД ФІТОСПОРИН-М УНІВЕРСАЛЬНИЙ ПОРОШОК 10 Г

1351
25,00
грн.
Біофунгіцид на основі живих бактерій Фітоспорін-М
Універсальний препарат Фітоспорін-М є мікробіологічним засобом, який застосовують на овочевих, плодово-ягідних та квіткових культурах проти широкого спектру грибкових та бактеріальних захворювань. В основі даного препарату містяться живі спорові бактеріальні культури Bacillus Subtilis 26 Д, які виробляють антибіотики, що є антагоністами по відношенню до фітопатогенів. Крім цього, вони проявляють стимулюючий ефект щодо культури, що захищається і підвищують імунітет рослини. Крім основної активної речовини препарат містить підживлення, виготовлене на основі гумусу та мікроелементів природного походження, яке активно підвищує родючість і покращує структуру грунту. Застосування даного засобу сприяє підвищенню врожайності до 30%, скорочує строки дозрівання плодів, а також знижує негативний вплив стресових факторів: посухи, холоду, впливу важких металів, нітратів, радіонуклідів. Біофунгіцид Фітоспорин М ефективно використовується для лікування та захисту томатів, огірків, капусти, картоплі, яблуні, груші, сливи, абрикоса, вишні, смородини, малини, агрусу, полуниці, персика, гіацинтів, гладіолусів, троянд, крокусів, тюльпанів та інших культур від ризоктоніозу, фітофторозу, альтернаріозу, чорної ніжки, сніжної плісняви, парші, плодових і кореневих гнилей, бактеріального раку, гнилей при зберіганні, фузаріозу, бурої плямистості, борошнистої роси, пероноспорозу.

Переваги біологічного фунгіциду Фітоспорін М
  • Засіб екологічний, не завдає шкоди культурам та навколишньому середовищу
  • При обробці препаратом вже зібраного врожаю, термін зберігання плодів збільшується в 2-3 рази
  • Фунгіцид ефективно бореться проти широкого спектру захворювань, і зменшує ймовірність повторних заражень
  • Засіб підвищує врожайність до 30% і покращує схожість культур
  • Фітоспорин-М має потужні антистресові, ростоприскорюючі та імуностимулюючі властивості
  • Біопрепарат має високу ефективність дії проти широкого спектру патогенів (грибків і бактерій)
  • Еліксир Гумі у складі препарату стимулює зростання рослин, виступає в ролі добрива та імуномодулятора

Інструкція:
Картопля.
Хвороби: Ризоктоніоз, фітофтороз. Норма витрати: 10 г/0.7 л води. Спосіб обробки: Передпосівна обробка бульб, обприскуванням або зануренням (0.7 л на 25 кг).
Хвороби: Альтернаріоз, фітофтороз. Норма витрати:10 г/5 л воды. Спосіб обробки: Обприскування в період вегетації (2 л на 40 м.кв.).

Капуста
Хвороби: Чорна ніжка, вилягання. Норми витрати:1.5 г на 1 л води. Спосіб обробки: Передпосівне замочування насіння на 1-2 години з подальшим просушуванням у тіні.

Томати
Хвороби: Бактеріальний рак, гниль плодів, кореневі гнилі, фузаріоз. Норми витрати: 2-3 г/1 л води. Спосіб обробки: Занурення коріння розсади на 1-2 години перед висадкою в грунт.
Хвороби: Альтернаріоз, фітофтороз, бура плямистість. Норми витрати: 5 г/10 л води. Спосіб обробки: Обприскування в період вегетації (до 100 мл на рослину).

Огірки
Хвороби: Коренева гниль, фузаріоз, бактеріоз. Норми витрати: 1.5 г/ 1 л води. Спосіб обробки: Передпосівне замочування насіння на 1-2 години.
Хвороби: Борошниста роса, пероноспороз. Норми витрати:10 г/5 л води. Спосіб обробки: Обприскування в період вегетації.

  • 5 г на 10 л води - підготовка теплиць до висадки рослин (обробка землі перед посадкою розсади та обприскування поверхні теплиць Фітоспорином);
  • 1 столова ложка препарату на 1 л води - помідори (коріння розсади замочується на дві години, поливати на третій день після висадки розсади по 200 мл під кожен кущ)
  • 5 г на 10 л води - лікувально-профілактичне обприскування плодово-ягідних дерев та чагарників (дворазове: при розпусканні листя та при появі зав'язі)
  • 10 г на 0.5 л води - передпосадкова обробка квіткових бульб і цибулин (норма на 20 кг)
  • 1.5 г на 0.1 л - підготовка до посіву насіння (замочити на дві години);
  • 10 г на 5 л - обробка коренів саджанців проти гнилі (замочувати на 2 години, після завершення посадки цим же розчином полити саджанець);
  • 1.5 г на 2 л (профілактика), 1.5 г на 1 л (лікування) - обприскування кімнатних квітів
Обробка Фітоспорином проводиться переважно восени та навесні для профілактичного обприскування всіх рослин. Після застосування хімікатів у лікуванні рослин, для більш швидкого відновлення їхньої мікрофлори також корисна обробка даним препаратом. Кількість обприскування з лікувальною метою залежить від погодних умов - одне обприскування в 14 днів за сухої погоди, і кожні 7 днів - у період дощів. Поливати під корінь препаратом городні та кімнатні культури слід раз на місяць, плодово-ягідні - двічі на місяць.

Made on
Tilda