Зовнішній вигляд Ягоди великі, вага варіюється від 1,3 до 4 г. Зібрані в довгі кисті по 20-25 шт. Шкірка чорного кольору з легким блиском, щільна. Відрив ягід сухий. М'якуш соковитий, але не водянистий, темно-зеленого кольору. Висота куща - до 1,5 м. Кущ піднятий, пагони прямостоячі, довгі. Форма крони округла.
Смакові якості Смак кисло-солодкий, десертний. Аромат яскраво виражений. Вміст цукру досить високий - 6,6%, кислоти - 3,2%. Дегустаційна оцінка плодів – 4,6 бала. Ягоди смородини містять до 13% цукрів (в основному фруктозу та глюкозу), 2-3% органічних кислот (винну, яблучну, лимонну та ін), у великих кількостях - пектин, залізо, фосфор, марганець, кальцій, натрій, солі калію , а також фарбувальні та дубильні речовини. Ягоди чорної смородини відрізняються високими смаковими якостями, містять значну кількість вітамінів С, А, РР, мікроелементи та ефірні олії. Тому вони є незамінним лікувально-профілактичним засобом при застудах, авітамінозі, у зимово-весняний період.
Ягоди використовують як у свіжому вигляді, так і для приготування варення, желе, компотів, соків, лікерів. Ягоди підходять для заморожування. Кущ зимостійкий, стійкий до грибкових захворювань, високоврожайний, скороплідний, щорічно плодоносить. Кущ чорної смородини на одному місці може рости та плодоносити до 12-14 років. Культура вологолюбна, нестача вологи негативно впливає на врожайність як цього року, так і наступного року. Сорт відрізняється високою, стабільною врожайністю, висока стійкість до шкідників та хвороб, гарною транспортабельністю.