ЗАЛІЗНИЙ КУПОРОС САДІВНИК 500 Г

1268
50,00
грн.
Фунгіцид Залізний купорос Садівник 
Фунгіцид контактної дії та антисептик, застосовується для захисту дерев'яних конструкцій від мохів, грибкових захворювань, лишайників та гнилі. Засіб уповільнює займання деревини, знищує швидкість розповсюдження полум'я, а також застосовується для знищення запахів, дезінфекції літніх туалетів, стічних ям та звалищ. Даний препарат містить у складі сульфат заліза. Склади після висихання створюють тонкий захисний шар, який запобігає попаданню токсичних речовин у повітря. Вони характеризуються досить тривалою ефективністю. Крім цього, препарат застосовується для підживлення рослин з метою профілактики та лікування хлорозу, боротьби зі шкідниками садів, равликами та іншими різними хворобами рослин. Засіб добре діє у вигляді мікродобрива, тим самим збагачує рослини необхідним залізом та сприяє кращому зростанню. Обприскувати дерева та чагарники можна лише навесні чи восени – до розпускання бруньок або після листопада та оголення гілок. Залізний купорос ефективно використовується для яблуні, смородини, абрикосу, винограду, томатів, картоплі, баклажанів, кабачків від парші, іржі, борошнистої роси, септоріозу, моніліозу, мохів, лишайників, сірої гнилі, антракнозу.

Переваги препарату Залізний купорос
  • Засіб є безпечним для оброблюваних культур та навколишнього середовища
  • Залізний купорос виконує функції фунгіциду, добрива та антисептика
  • Сульфат заліза ефективний для обробки дерев'яних конструкцій з метою знищення грибків та плісняви
  • Препарат допомагає боротися з дефіцитом заліза у грунті

Застосування, норми приготування та витрат:
  • Для захисту дерев'яних стін та конструкцій на 10 л води додати 1 кг суміші та нанести на поверхню 3-4 рази
  • Для дезінфекції літніх туалетів, стічних ям, смітників на м3 додати 1 кг суміші і нанести одноразово
  • Для очищення промислових і стічних вод на м3 додати 200-500 г
  • Для боротьби з хворобами та шкідниками садів на 10 л води додати 300-600 г суміші і наносити слід до розпускання бруньок навесні або після опадання листя восени
  • Для підживлення рослин з метою профілактики хлорозу на 10 л води нанести 10 г суміші
  • Для лікування рослин на 10 л води нанести 50 г суміші

Яблуня: 300-600 г на 10 л води. Норми витрати робочого розчину: 1 л/дерево (до повного змочування). Максимальна кількість обробок: 2. Строк останньої обробки за 60 днів до збирання врожаю. Шкідливі об'єкти: Парша, іржа, борошниста роса, септоріоз, моніліоз, мохи, лишайники.

Смородина: 300-600 г на 10 л води. Норми витрати робочого розчину l0.2 л/кущ (до повного змочування). Максимальна кількість обробок: 2. Строк останньої обробки за 60 днів до збирання врожаю. Шкідливі об'єкти: борошниста роса, септоріоз, бокальчаста іржа, антракноз, мохи, лишайники

Виноград: 300-400 г на 10 л води. Норми витрати робочого розчину 0.2 л/1 м.кв. (До повного змочування). Максимальна кількість: 2. Строк останньої обробки за 60 днів до збирання врожаю. Шкідливі об'єкти: мілдью, борошниста роса, антракноз, бактеріальний рак, чорна плямистість, сіра гниль.

Захист дерев'яних конструкцій та стін: 500 г на 5 л води. Норми витрати робочого розчину на 10 м кв. дерев'яних конструкцій. Максимальна кількість: 2. Строк останньої обробки нанести в 3-4 шари на 5-7 років захисту. Шкідливі об'єкти: грибкові хвороби, гнили.
Made on
Tilda