Рятувальник капусти 3 мл + 11 мл AgroProtection

229
24,00
грн.
39,00
грн.
Високоефективний препарат проти абсолютної більшості комах-шкідників, що завдає серйозної шкоди сільському господарству та всіх видів хвороб.

Переваги:
У шкідників не виникає стійкість до препарату;
Ефективний при нормальних та підвищених температурах;
Препарат має токсичну дію на яйця, личинки та дорослу форму комах, пригнічує розвиток більшості грибкових захворювань;

Висококонцентроване фосфорно-калійне мікродобрива у складі препарату має антистресовий ефект, відновлює ріст і підвищує якість урожаю;

Прилипач, що входить до складу, підвищує ефективність і тривалість дії.

Завдяки наявності у своєму складі поверхнево-активної речовини покращується змочування поверхні листя та рослин, що сприяє кращому проникненню діючих речовин у рослину та зменшує витрату розчину препарату.

Склад діючої речовини: ацетаміприд 100г/л., фіпроніл 50/г., ПАР.

Фосфорно-калійне добриво з фунгіцидним ефектом та вираженою профілактичною та лікувальною дією проти більшості патогенів (P 2O 5+K 2O).

Спосіб застосування: Розчинити вміст 2-х пакетів в 10-12л води. Розчин ретельно розмішати та обробити 2 сотки.

Максимальна кратність обробки за сезон – 2.

Заходи безпеки: під час роботи з препаратом використовувати засоби індивідуального захисту, не їсти, не пити, не курити. Слід уникати потрапляння препарату на шкіру та очі. Після роботи вимити з милом руки та обличчя.

Перша допомога: При попаданні препарату на шкіру чи очі промити їх чистою водою. При попаданні в шлунок – очистити шлунок, використати активоване вугілля, звернеться до лікаря.

Зберігання: зберігати у закритій заводській упаковці у недоступному для дітей місці, окремо від харчових продуктів та медикаментів при температурі від 0 до +400С.
Токсичність: 4 клас токсичності.

Шкідник: попелиця, капустяна блішка, морквяна, цибульна, капустяні мухи, гусениці, клопи, довгоносики. Павутинний кліщ, слизень, білокрилка, трипси, полуничний та інші клопи, квіткоїди та ін.
Норма витрати: 1пакет 3мол + 1пакет 12мол на 10л води.

Хвороби: Альтернаріоз, біла гнилизна, кіла капусти, мозаїка цвітної капусти, борошниста роса хрестоцвітих, переноспороз або хибна борошниста роса, розоктоніоз, сіра гниль, слизовий бактеріоз або мокра гниль, судинний бактерій, судинний бактерій.
Норма витрати: 1пакет 3мол + 1пакет 12мол на 10л води.
Made on
Tilda