Гербіцид "Рим+мачо" ТМ "Сімейний сад" 1г + 5мл

1378
50,00
грн.
Займаючись протягом кількох років фермерською діяльністю, ви напевно помітили, як рік у рік серед ваших посадок картоплі чи кукурудзи виникають бур'яни, причому повсюдно. І це ніяк не залежить від погоди – бур'ян добре росте на будь-якому ґрунті, і на яскравому сонці та при зливі.
Гербіцид "Рим+мачо" ТМ "ВАССМА" 1г + 5мл, випущений у вигляді водорозчинних гранул та концентрату, виправить тяжке становище. Особливість цього препарату є в його подвійному впливі: гербіцид системної дії завдає удару по бур'янах, а розчинний концентрат виступає як прилипатель, що підсилює ефект дії препарату. Agro-Market.net є свідком зростання інтересу наших великих клієнтів, які ведуть бізнес в аграрному секторі економіки.
«Рим» (водорозчинні гранули) – післясходовий гербіцид системної дії для боротьби з однорічними та багаторічними злаковими та дводольними бур'янами у посадках картоплі, посівах кукурудзи на зерно, силосі, зеленому кормі.
«Мачо» (розчинний концентрат) - поверхнево-активна речовина, що додається як прилипач до робочого розчину пестицидів при обприскуванні сільськогосподарських культур.
Діюча речовина: римсульфурон 250г/кг + етоксилат ізодецилового спирту 900г/л. Препаративна форма: розчинний концентрат + водорозчинні гранули.

Призначення та норма витрати
Культура: кукурудза. Шкідливі об'єкти: Однорічні та багаторічні злакові та дводольні бур'яни. Норми витрати: 1г Рима + 5мл ПАР Мачо на 8л воды на 2 сотки. Спосіб та терміни обробки: Обприскування посівів у фазі 1-7 листків культури.

Світовий досвід використання препаратів з речовиною, що діє, римсульфурон 250г/кг + етоксилат ізодецилового спирту 900г/л

Культура: Картопля. Шкідливі об'єкти: Однорічні та багаторічні злакові та дводольні бур'яни. Норми витрати: 1г Рима + 5мл ПАР Мачо на 8л воды на 2 сотки. Спосіб та терміни обробки: Обприскування при висоті культури 10-25см.

Рекомендації щодо застосування
Вміст пакету «Рим» розчинити окремо у воді, ретельно розмішати і вилити заповнений на 1/2-2/3 водою обприскувач. Потім вміст пакету "Мачо" вилити в обприскувач і перемішуючи долити воду до необхідного об'єму. Неприпустима обробка та попадання (знос вітром) робочого розчину на інші культури. Після обробки протягом 2-х тижнів не рекомендується проводити механічне видалення бур'янів та розпушування ґрунту в міжряддях.


Запобіжні заходи
Під час роботи з «Рим+Мачо» використовувати індивідуальні засоби захисту, не їсти, не пити, не курити. Слід уникати вдихання парів та потрапляння препарату на шкіру та в очі. Після закінчення робіт ретельно вимити з милом руки та обличчя. У разі нездужання та при випадковому ковтанні – негайно звернеться до лікаря, пред'явивши йому етикетку від препарату. Розлитий гербіцид і порожню упаковку зібрати та утилізувати у спеціально відведеному місці. Не виливати залишки препарату в каналізаційну систему та водойми. Умови зберігання Зберігання «Рим+Мачо» слід зберігати в закритій упаковці в недоступних для дітей місцях, окремо від харчових продуктів і медикаментів при температурі від 0ºС до +35ºС. Термін придатності – 4 роки від дати виготовлення вказаної на упаковці.
Made on
Tilda