Пізня Мальвіна

24,00
грн.
ОПИС: Ягоди полуниці сорту "Мальвіна" - великі, важать у середньому 40-45 г., деякі плоди набирають масу до 60 г. Смак полуниці - солодкий, десертний, ягоди солодкі вже у період технічної визрілості. У смаку лідирують насичені суничні нотки. Плоди соковиті, мають яскраво виражений аромат. Форма ягід – короткий конус. Дозрілі плоди набувають насичений червоний, вишневий колір. Кущі великі, виростають у висоту до 50 см, діаметром близько 50 см. Дають велику кількість вусів. Листя на кущах багато, воно велике, пофарбоване в насичений зелений колір.

Термін дозрівання:
Пізній. Період плодоношення: кінець червня – середина липня.

Врожайність:
Середня та висока, - залежно від умов вирощування. Якщо агротехніка хороша - з куща можна зібрати 1000 ягід і більше. При слабшому догляді кущ дає 500 - 800 р плодів.

Країна селекції:
Німеччина. Сорт новий, виведений у 2010 р.

Особливості сорту:
1. "Мальвіна" – пізній, досить урожайний сорт.
2. Ягоди мають гарний смак (солодкий, десертний), насиченим вираженим ароматом. Добре дозрівають навіть прохолодним, дощовим літом, не втрачаючи своїх характеристик.
3. Плоди чудово транспортуються: не течуть, не втрачають форму. Щоб під час перевезення ягоди не перезрівали, рекомендують урожай, призначений для перевезення, збирати максимум на день, не раніше.
4. На кущах росте велика кількість вусів, що полегшує розмноження.
5. Сорт добре витримує несприятливі кліматичні умови: морози, спеку, дощі. Ягоди не запікаються на сонці, тому що пагони з плодами короткі, і полунички надійно прикриті листям.
6. Кущі стійкі до захворювань.
7. Полуниця "Мальвіна" може псуватися шкідниками. Від них рослини слід захищати, проводити профілактику.
8. Кущі досить великі. Через це на ділянці не можна висаджувати саджанці полуниці "Мальвіна" надто близько один від одного.Інакше рослини заважатимуть одна одній, і в результаті побудує кількість та якість урожаю.

ОСОБЛИВОСТІ ПОСАДКИ І ДОГЛЯДУ
Касетна розсада полуниці "Мальвіна" чудово підійде для домашніх посадок ягід, а також для дрібних та середніх господарств. Великим промисловим підприємствам цей сорт варто обирати обережно, оскільки великі кущі вимагають певної відстані один від одного, посадка виходить рідкісною, що ускладнює догляд за плантацією.
Ще один нюанс - у полуниці "Мальвіна" короткі плодоніжки, ягоди заховані під рясним листям. Це створює деякі труднощі під час збирання врожаю.

Однак цей сорт має і свої незаперечні плюси: це пізній термін дозрівання ягід, що продовжує сезон, приголомшливий смак та аромат, а також транспортабельність плодів, витривалість самих кущів. Тому, не дивлячись на деякі недоліки, розсада в касетах полуниці Мальвіна користується гарним попитом як у любителів, так і у професіоналів.


Переваги покупки садженців Полуниці Мальвіна в інтернет-магазині «Art-Garden»
  • Сорт стійкий до борошнистої роси, бактеріального опіку та грибкових захворювань.
  • Дозрівання дружнє, що дає можливість короткого терміну збирання врожаю.
  • Відмінна транспортабельність та придатність до зберігання.

Сезонність врожаю: Пізня

Смакові якості: Десертна

Селекція: Німеччина

С этим товаром заказывают
Made on
Tilda