Середня Полка

23,00
грн.
ОПИС: Полка (Polka) – середньо-пізній сорт голландської селекції. Був отриманий шляхом схрещування сортів Unduka та Sivetta. Кущі середньої висоти, густо-облистяні, утворює велику кількість вусів. Ягоди рівні, яскраво-червоні, блискучі, м'якуш щільний, соковитий, дуже високих смакових якостей, карамельно-солодкі, дуже ароматні, масою від 30 до 50 г. Ягоди набирають достатню насолоду навіть у стадії молочної стиглості і при вирощуванні в півтіні. У суху погоду потребує поливу рослин, щоб розмір ягід не зменшувався до кінця сезону. Зимостійкість сорту – середня, у безсніжні зими краще захищати від морозів за допомогою агроволокна. Садова суниця Полка відрізняється стійкістю до борошнистої роси, але недостатньо стійка до сірої гнилі. Переваги сорту: висока врожайність, морозостійкість, невибагливий до складу ґрунту.

ОСОБЛИВОСТІ ПОСАДКИ І ДОГЛЯДУ
  • Грядку під висадку саджанців готують ще восени: вносять органічні та неорганічні добрива, покращують структуру ґрунту. Якщо ви хочете добитися більш ранніх врожаїв – формуйте високі грядки, щоб ґрунт краще прогрівався.
  • При посадці важливо розправити коріння і заглибити кореневу шийку.
  • Обов'язково полийте рослини, навіть якщо вологий грунт. Протягом терміну вегетації регулярно підживлюйте добривами. Корисно замульчувати грядки, тоді ягоди не стикатимуться із землею і збережуться від забруднення та гнилі.

Переваги покупки садженців Полуниці Полка в інтернет-магазині «Art-Garden»
  • Сорт стійкий до борошнистої роси, бактеріального опіку та грибкових захворювань.
  • Дозрівання дружнє, що дає можливість короткого терміну збирання врожаю.
  • Відмінна транспортабельність та придатність до зберігання.

Сезонность урожая: Средняя

Вкусовые качества: Сладкая

Селекция: Голландия

С этим товаром заказывают
Made on
Tilda