Середня Флоренція

22,00
грн.
ОПИС: Ягоди полуниці "Флоренс" - середні за величиною, важать 20-40 г. Іноді зустрічаються більше, до 60 г. Полуниця дуже смачна: солодка, з насиченою палітрою смакових відтінків, є дуже легка кислинка. Ягоди дуже ароматні.
М'якуш соковитий, м'ясистий, в міру щільний, насиченого червоного кольору. Свої смакові якості, насолода та аромат зберігають навіть при дозріванні в дощову, похмуру погоду. Сорт полуниці "Флоренс" (або "Флоренція") вважається одним із найсмачніших і незвичайних. Форма ягід – правильна, широкий конус. Висока транспортабельність.

ОСОБЛИВОСТІ ПОСАДКИ І ДОГЛЯДУ
Саджанці полуниці "Флоренція" не варто садити надто близько один від одного, тому що кущі даного сорту - великі, об'ємні. Плодоніжки щільні. Дають невелику кількість міцних вусів. Листя не дуже велике, темно-зелене, блискуче. Квітконоси ростуть над листям - це спрощує обприскування та догляд за рослинами.

Особливості сорту:
1. Сорт відноситься до високоврожайних.
2. Ягоди смачні, ароматні, десертні. Хороші як для вживання у свіжому вигляді, так і для переробки. Відмінно переносять транспортування: не втрачають форму та смакові якості, не течуть.
3. Зрілі плоди відносно довго зберігаються, не пошкоджуючись, - що є рідкістю для полуниці.
4. Саджанці полуниці "Флоренс" можна сміливо купувати для вирощування в континентальному кліматі: це морозостійкий сорт, який не боїться зими та чудово плодоносить прохолодним літом.
5. Розсада полуниці "Флоренція", і дорослі кущі майже не страждають від хвороб та шкідників. Сорт має високий імунітет.

Країна селекції:
Велика Британія. Полуниця "Флоренс" з'явилася в 1997 р. на дослідній станції в Іст-Моллінгську, в результаті схрещування сортів "Віма-Тарда" та "Вікода".

Термін дозрівання:
Пізній. Період збирання врожаю: кінець червня – початку липня, – середина липня.

Врожайність:
Висока, близько 1000-1500 г. ягід із куща. Урожай з 1 га – до 35 т.

Копані саджанці полуниці "Флоренс" ("Флоренція") чудово підійдуть для вирощування ягід у промислових масштабах, особливо у регіонах із прохолодним дощовим континентальним кліматом. Сорт характеризується смачними, солодкими ягодами з добрими технічними характеристиками, а також витривалістю та стійкістю до захворювань. Ще однією особливістю ягід полуниці "Флоренс" є їхня здатність зберігати свої властивості (у тому числі смак та аромат) після заморожування. Рослини даного сорту не вимогливі у догляді. Також не потребують зайвої уваги та висаджені саджанці (або копана розсада) полуниці "Флоренс" ("Флоренція").

Сезонность урожая: Средняя

Вкусовые качества: Кисло-сладкая

Селекция: Голландия

С этим товаром заказывают
Made on
Tilda