Арабіс кавказький Bakkely

1252
95,00
грн.
Арабіс кавказький Bakkely – вічнозелена ґрунтопокривна рослина, що огортає сад пишним квітучим килимом.
Висота дорослої рослини до 20 см
Період цвітіння квітень-травень
Махровий:  Простий
Довгоквітучий:  так
Освітлення:  Сонце
Арабіс – невибагливий трав'янистий багаторічник з багатим, барвистим цвітінням, найчастіше вічнозелений, тому що у сприятливі зими листя чудово зимує. Арабіс у народі називають "Різуха" через жорстке опушення листя і пагонів, про які можна навіть поранитися. Ажурне, сіро-зелене листя залишається таким протягом усієї зими, тому після закінчення цвітіння рослина не втрачає своєї декоративності.
Висота дорослої рослини становить близько 20 см.

У сорту 'Bakkely' прості 4-х пелюсткові квіти білого кольору, зібрані у верхівкові суцвіття. Зацвітає арабіс рясно і пишно у квітні - травні, утворюючи суцільний квітковий килим, що випромінює тонкий аромат і приваблює бджіл та інших комах-запилювачів. Цвіте тривало до 40 днів, для продовження цвітіння рекомендується видаляти зів'ялі суцвіття. Після завершення цвітіння зберігає декоративність.

Застосування кавказького арабісу Bakkely в ландшафтному дизайні
Арабіс - один з найпопулярніших ґрунтопокровників для кам'янистих гірок, альпінаріїв та переднього плану або бордюрної зони міксбордерів, вертикального озеленення стін, заповнення порожніх просторів між іншими рослинами. У змішаних посадках поєднується з багатьма сонцелюбними багаторічниками та декоративними травами.

Посадка, догляд та рекомендації щодо вирощування арабісу кавказького Bakkely
Арабіс кавказький Bakkely має гірське походження, тому краще росте на сонячних ділянках у ґрунті з помірним вмістом поживних речовин.
Ця рослина воліє злегка вологе місце, але цілком може протистояти посусі.
Має феноменальну морозостійкість до -30 градусів.
Made on
Tilda