Чубушник (жасмин) садовий махровий "Вірджинал"

1210
136,00
грн.
Жасмин садовий махровий "Віржиналь" - це найкращий у світі сорт чубушника, вирощений ще далекого 1909 року французьким селекціонером Лемуаном. Незважаючи на солідний вік, залишається найулюбленішим і затребуваним багатьма поціновувачами прекрасного. Його аромат, наповнений нотками ванілі та апельсинового дерева, не залишає байдужим нікого.
Зовнішній вигляд: Досить високий листяний чагарник зростає до 2-3 м, має густу крону діаметром до 3м. Приріст за рік становить 25-30 см. Покритий овальним, темно-зеленим листям, яке до осені змінює забарвлення на насичено-жовті. Рясне цвітіння починається у липні і триває майже місяць. Цвіте дуже великими, душними, махровими, сліпучо-білими квітами, які збираються у пухкі кисті. Шкірна кисть – це 9 дивовижних за красою квіточок.
Умови вирощування: Рослина дуже світлолюбна, краще при посадці уникати затінених місць, т.к. там він майже не цвіте. Найкращий варіант - це сонце, захищене від вітру місце з родючим і вологим ґрунтом, які сприяють обильному цвітінню. Важливо, щоби при посадці не відбулося заглиблення кореневої шийки. Рослину необхідно обрізати після завершення періоду цвітіння. Це забезпечить закладку почок наступного року. Раз на 3-4 роки вирізують старі погони. Має відмінну зимостійкість, але навіть у разі підмерзання пагонів декоративність куща не порушується.
Made on
Tilda