Багаторядник щетинковий Plumoso densum

1542
127,00
грн.
Утворює красивий ажурний великий лійкоподібний відносно невеликого розміру. Листи розлогі, тричі перисті, із зубчастим краєм, на кінці кожного зубчика-щетинка. Цей сорт папороті відрізняється густим пір'ям, що перекривається, так що лист виглядає тривимірним і особливо пухнастим. Листя схожа на "пташине оперення". Воно виростає до 50-70 см у висоту та в умовах, що сприяють його розвитку, до 90 см у висоту.

Як і всі папороті, він чудово почувається під кронами дерев. Росте в пухкому зволоженому ґрунті, на ділянці, захищеній від жарких сонячних променів. Невимогливий у догляді. Успішно вирощується у відкритому грунті та у контейнерах.

Допускає періодичну посуху. У холодних частинах країни рекомендується трохи укрити папороть перед тим, як температура опуститься.

Проростання: Тінь, півтінь

Посадка та догляд: Добре росте на легких, родючих ґрунтах, у тіні та півтіні, при помірному зволоженні. Добре зимує, але в суворі зими лист пошкоджується, тому його краще вкрити на зиму листям. Або висаджувати під листопадними деревами
Made on
Tilda