Щитовник чоловічий Криспа Кристата

1540
125,00
грн.
Один з найкрасивіших і найвідоміших лісових папоротей. Саме від щитовника чоловічого наші предки чекали на вогняну квітку в ніч на Івана Купала.

'Crispa Cristata' - це напіввічнозелена папороть. Латинське прикметник "crispa" означає "зморшкуватий" або "кучерявий", а "cristata" походить від латинського слова "cristatus", що означає "чубатий" або "гребінець". Листя у нього яскраво-зеленого кольору, прямостояче і вигнуте, з гребінцями на кінцях і "скуйовдженими" краями, зібране в лійкоподібний пучок. Кінчики бічного пір'я листа розділені та утворюють "пальчики". Розміри: висота 45 – 50 см.

Посадка
Проростання: Тінь, півтінь.
Віддає перевагу легким і середнім грунтам, багатим на гуммус. Невибагливий, помірковано вологолюбний. Осіннє мульчування опалим листям допоможе зберегти вологу навесні. Морозостійкість хороша (зимостійка на території України), дорослі рослини в укритті на зиму не потребують.

Рослини, вирощені в контейнерах (ЗКС), можна висаджувати в будь-який зручний для вас час, з весни до осені, головне забезпечити своєчасний полив та захист від пекучого сонця.
Made on
Tilda