Персик колоновидний "Інжирний"

148
327,00
грн.
Персик колоноподібний "Інжирний" (суперсолодкий сорт, середній термін дозрівання) - це чудовий сорт інжирного персика, який стане чудовим доповненням для вашого столу, а також декоративною прикрасою для саду. Маса одного плода складаємо приблизно 200-300 г, є легкий пушок, а шкіра у персика тонка. Плід також має достатню соковитість і наповнений великою кількістю вітамінів та мінералів.
Дерево слаборосле, зростає до 180 см.
Головна перевага сорту – надзвичайно м'яка та солодка м'якоть. Завдяки таким властивостям продукт часто використовується для приготування варення, джему, мармеладу. Загальна маса плоду досягає до 300 г.
При цьому кісточка важить лише 3-4 г.
Компактність деревця дозволяє вирощувати його навіть у себе на балконі в контейнері.

Особливості посадки та догляду
Підвищити витривалість до наступного сезону саджанцям допоможе висаджування восени. Для підживлення використовуються сечовина, курячий послід, гній, комплексні добрива. Першого року видаляються всі квіти. Це дозволяє ще більше зміцнити рослину. Загальні рекомендації щодо догляду включають систематичний полив та прополювання.
Переваги персика колоноподібного інжирного.
Підвищена врожайність. Плоди позитивно впливають на роботу ШКТ, нормалізують обмінні процеси. Морозостійкість -25°C.
Сорт повністю адаптований до кліматичних умов України. Стійкий до заморозків. Стійкість до захворювань, кучерявості листя на рівні найкращих селекцій.
Made on
Tilda