розмір: дерево низькоросле, в середньому його висота 1.5 м, крона куляста, густооблистяна;
розмір плодів: персики округлої форми, вага в середньому 150 г, шкірка щільна, жовтого кольору з яскравим рум'янцем, опушена;
врожайність: хороша, плодоношення вступає на 2-3 рік;
смак: м'якуш соковитий, волокнистий, солодкий, є насичений персиковий аромат;
термін дозрівання: середній, липень;
запилення: сорт самоплідний;
зона посадки: ділянка сонячна, без вітру;
морозостійкість: висока;
хворобостійкість: відмінна, дерево має хороший імунітет до хвороб;
призначення для використання плодів: універсальне, м'якоть гарна у свіжому та консервованому вигляді;
лежкість: відмінна;
транспортабельність: хороша, м'якуш щільний, при перевезенні не деформується;
умови посадки: персики в Україні висаджують провесною, восени, сорт віддає перевагу легкому, добре дренованому грунту, кореневу шийку не варто заглиблювати, оптимальна відстань між саджанцями 40-60 см;
обрізка: молоді саджанці персика навесні обріжте, укоротіть пагони до 15-20 см, восени омолодіть дерево, заберіть пошкоджені гілки;
полив: 1 раз на 7 днів;
підживлення: 2-3 рази на сезон, мінеральними та органічними добривами.