Рододендрон Mandarin Lights

355
240,00
грн.
Рододендрон Mandarin Lights (Мандарин Лайтс) - кущ з приголомшливим кольором.

Рододендрон Мандарин Лайтс – це відомий сорт японської азалії. Різновид рослини дуже впізнаваний завдяки помаранчевому кольору квітів. На відміну від деяких представників родини Rhododendron цей кущ листопадний, незважаючи на те, що він відрізняється значною морозостійкістю. Мандарин Лайтс здатний витримувати температуру до -35 ° C і за належної підготовки переживе зиму без проблем.

Рослина стає декоративною ще у квітні і залишається естетично привабливою до морозів. Приголомшливий вид кулястих суцвіть, справді схожих на мандарини, неможливо проігнорувати. Надзвичайний ніжний аромат, що йде від куща, залучаючи медоносних комах, не залишить байдужим нікого.

Опис рослини
Кущ характеризується вертикальним типом зростання. З помірною швидкістю формує круглу крону. Висота дорослого куща досягає 180-240 см. Рослина формує крону до 150-240 см завширшки.

Стебла помірно гілкуються, покриті темно-коричневою корою. Листя з клиноподібною основою, еліпсоїдні, загострені на кінцях. На дотик вони гладкі та шкірясті. Колір листя – оливково-зелений. Восени спостерігається зміна забарвлення. Листя набуває темно-бордовий колір.

Старт періоду цвітіння – квітень. Колір пелюсток помаранчевий, іноді з червоним відтінком. Квітки вузькі, лійкоподібні з хвилястими краями.
Made on
Tilda