Шовковиця (щеплена) великоплідна Медова

1292
367,00
грн.
Шовковиця "Медова" - популярний сорт білої шовковиці.
Щеплені на підвій дикої шовковиці. Через рік вже дає ворожай!!! Плодоношення у декілька разів більше ніж у звичайної шовковиці.
У цього сорту плоди великі, подовжені, близько 4 см, білого кольору, ягоди соковиті, ароматні, медово-солодкі. Саджанці білої шовковиці не вимогливі до світла, грунті, вологи і мають гарну морозостійкість. Термін дозрівання плодів шовковиці білої Медової: червень - липень. Розлога красиве дерево досягає у висоту до 6 метрів. Крона густа, куляста. Квітки середні, зібрані в колосовидні суцвіття. Листя щільні яйцевидної форми. Цвіте в кінці квітня - початок травня.

Переваги сорту
Ягоди дуже солодкі - в складі міститься до 25% цукрів
естетичний зовнішній вигляд дерева - можна успішно використовувати в ландшафтному дизайні
має гарну морозостійкість
сорт відрізняє стійкість до захворювань=
в плодах багато вітамінів

П. Ользен плодів шовковиці. Плоди шовковиці дуже корисні. Вони багаті пектинами і каротином, а також вітамінами В, С, Р, рутинному. Дуже добре допомагає при порушенні обміну речовин, пороці серця, недокрів'ї, кашлі. Сік використовують при запаленнях в горлі і виразках в ротовій порожнині. Відвар з гілок також застосовують в лікувальних цілях: він допомагає при ревматизмі і підвищеному тиску. А відвар з листя знижує цукор у крові та є імунностімулятором. Коріння шовковиці також знайшлося застосування - вони розріджують мокротиння, тобто є відхаркувальний засіб.
Made on
Tilda